Αρχική » ΝΕΑ » TO 1ο DogoPosteraki TOY SKILIA.GR

TO 1ο DogoPosteraki TOY SKILIA.GR

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων (4 Οκτωβρίου), στο skilia.gr θελήσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους μας φίλους που καθημερινά ομορφαίνουν τη ζωή μας, τα σκυλιά !

Μοιραστήκατε μαζί μας φωτογραφίες με διάφορα στιγμιότυπα από αυτό που ονομάζουμε «Τα σκυλιά μας κι εμείς» και γεμίσαμε ένα άλμπουμ με σκυλίσιους θησαυρούς! Υπήρξαν πολλές, όμως δημοσιεύσαμε μόνο εκείνες που ήταν εντός των χρονικών ορίων, γιατί αμέσως μετά ξεκίνησε το κυνήγι της … δόξας ..! Η παρέα του skilia.gr ψήφισε και ανέδειξε εκείνες τις φωτογραφίες που έκαναν εντύπωση και ξεχώρισαν οι 10 νικητήριες!

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο DogoPosteraki μας, ένα poster που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρατε, έγινε μανία ..!  Έτσι, αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε, να γίνει κάτι σαν θεσμός. Γι’αυτό να είστε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το επόμενο, και αυτή τη φορά  οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!

dogoposteraki toy skilia.gr

Στις σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+) μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της ενέργειας μας αυτής.